Renoveren & Meubileren

Ben Vastgoedbeheer begeleidt renovaties, meubileert & stylt

Naast het beheren van een grote vastgoedportefeuille adviseren en begeleiden wij al jarenlang onze relaties met zowel kleine als grote renovaties. Waar heeft de markt behoefte aan? Welke doelgroep? Wanneer is een woning verhuur- of verkoopklaar? Welke huurprijs kan ik vragen?
Dit zijn vragen die steeds terugkomen. Wij adviseren u hier graag in, maken 3d tekeningen, zoeken de juiste aannemer en doen de onderhandelingen over de offertes. Voorafgaand van de renovaties doen wij voor u een huurprijsadvies, zodat u ongeveer weet wat u kunt verwachten en zodoende uw eigen rekensom erop los kunt laten.

Het gaat tenslotte toch om het juiste rendement!

Tijdens de renovaties voeren wij met regelmaat controles uit en sturen bij, daar waar dit nodig is. Een van onze krachten is het continu informeren van onze opdrachtgevers door informatie te sturen over de voortgang van de renovaties. Dit doen wij door het versturen van foto’s, filmpjes en het hebben van contactmomenten met u persoonlijk. Zo kunt u met een gerust hart focussen op andere zaken en wij zorgen ervoor dat de renovaties goed doorlopen. Bij de vooropleveringen kijken we streng of alle taken zijn volbracht en checken de kwaliteit. De eindoplevering doen wij graag met u.

In veel gevallen willen onze opdrachtgevers dat de woning(en) gemeubileerd en gestyled worden.

Ook dit kunnen wij volledig uit handen nemen;

  • Maken een plan middels 3 d tekeningen
  • Inkopen van meubilair
  • Zorgen voor de leveringen en het in elkaar zetten van de meubels
  • Met veel zorg worden de meubels op de juiste plek gezet
  • Tijdens de styling besteden we veel aandacht voor het creëren van een fijne sfeer in het huis

 

Meer informatie?